:::
講座研討

全球再生醫療產業化趨勢與實務交流研討會-細胞治療商品化經驗分享

  • 活動類型:講座研討
  • 瀏覽次數:2658

基本資料

展開所有收合所有[基本資料]
活動日期
108-09-11(三)09:00 108-09-11(三)12:30 加入行事曆

場地資訊

展開所有收合所有[場地資訊]
場地名稱
臺大醫院國際會議中心
活動地址
臺北市中正區徐州路2號
活動區域
北部地區
交通方式
台大醫院國際會議中心交通網絡極為便捷,地處中央聯合辦公大樓斜對面,緊臨台大醫院東址;東臨林森南路、西臨中山南路、南臨仁愛路、北臨徐州路,距台北火車站僅5分鐘車程,距松山機場約20分鐘,距大眾捷運路網(紅線-台大醫院站/藍線-善導寺站)步行約10分鐘即可達。

報名資訊

展開所有收合所有[報名資訊]
報名方式
站內報名
報名日期
108-08-2114:00 ~ 108-09-0512:00
活動名額
238
已報名人數
238

聯絡資訊

展開所有收合所有[聯絡資訊]
聯絡窗口(1)

姓名:鍾珠兒 小姐

電郵:jrjong@biopharm.org.tw

電話:(02)2655-8133#117

聯絡窗口(2)

姓名:林玉華 小姐

電郵:lily.lin@biopharm.org.tw

電話: (02)2655-8133#104

其他資訊

展開所有收合所有[其他資訊]
主辦單位
經濟部工業局
協辦單位
財團法人生物技術開發中心
執行單位
生醫商品化中心藥品領域.經濟部生技醫藥產業發展推動小組
活動詳細說明

細胞治療商品化經驗分享

Sharing Industrialization Experience of Cell Therapies

Time

Subject

Speaker

9:00-9:30

Registration

9:30-9:40

10 mins

Welcome Remarks & Group Photo

Guests of HonorJang-Hwa Leu, Director General, MOEAIDB

Herbert Wu, Director, BPIPO/ President, DCB

ModeratorKao-Jean Huang, Deputy Executive Director, DCB

9:40-10:20

40 mins

How a biomedical cluster will be formed in Taiwan?

Share the experience in Kobe

如何構築臺灣生醫聚落【神戶經驗分享】

Shin KAWAMATA MD. PhD.

川真田

Director,

Research and Development Center for Cell Therapy,

Foundation for Biomedical Research and Innovation at Kobe

神戶生醫研究創新基金會 中心長

10:20-10:40

20 mins

Challenge to Cell Therapy

Astellas藥廠於細胞治療之挑戰

Hiroko IDE PhD. 井出 寛子

Research Fellow,

Institute for Regenerative Medicine Satellite Office,

Drug Discovery Research, Astellas Pharma Inc.

Astellas藥廠 新藥開發研究部門  研究員

10:40-10:50

10 mins

Break Time

10:50-11:10

20 mins

Development of Allogeneic Cell Therapy Products: The end of Cajal’s dogma

異體細胞治療產品之開發:終結Cajal教條

Takehiko KANEKO MD. 金子 健彥

Medical Director & Head of Development Japan, SanBio Co., Ltd.

SanBio公司 醫學部門主管及日本開發部門主席

11:10-11:30

20 mins

Experiences of Cell Manufacturing for Medical Care in Japan

細胞製造於日本新興醫療之應用經驗

Kunihiko SUZUKI 鈴木 邦彥

Vice President & Member of the Board, MEDINET Co., Ltd.

MEDINET公司 副總裁/董事

11:30-11:50

20 mins

Panel Discussion & Closing Remarks

ModeratorsYao-Chang Chen, President, Taiwan Association for Cell Therapy /

Kao-Jean Huang, Deputy Executive Director, DCB

All speakers

 

11:50-12:30

40 mins

Open Networking

Note: This conference is in English and the organizer reserves the right to make changes in the agenda.

注意事項
*若因不可預測之突發因素,主辦單位得保留研討會議程及講師之變更權利。 *本活動不受理現場報名(名額有限,額滿為止)。
回前一頁
您可能會喜歡的活動